Зеленський змінив уряд через падіння свого рейтингу, - Пташник

Нардеп VIII скликання Вікторія Пташник вважає, що президент Володимир Зеленський вирішив змінити уряд через падіння рейтингу

Про це вона сказала в ефірі програми "Червона лінія з Сергієм Висоцьким", передає Еспресо.TV.

"Чому саме був змінений Кабмін? Думаю, що жодна людина не повірить, Зеленський та влада зрозуміли, що економічне зростання не відбувається. Що досягнути оці обіцяні 40% зростання ВВП абсолютно неможливо. Тому вони щиро вирішили змінити. Як він сказав: "Нових облич недостатньо, потрібні ще мізки". Я, чесно кажучи, в це не вірю. Думаю, що це була частина певної гри. Чому? Тому що нещодавно влада подивилася, зробивши певні опитування громадян, щодо того, скільки у них рівня підтримки, що рейтинги у них дуже стрімко падають. Причому, падають не тільки у Кабміна чи парламенту, якого на сьогоднішній день, на жаль, не існує", - сказала Пташник.

За її словами, рейтинг влади падає через те, що вона абсолютно знівельована в парламентсько-президентській державі. 

"Рейтинг падає особисто у президента Зеленського. Це дуже відчутно і в регіонах. Зеленський розуміючи, як стрімко падає його рейтинг вирішив зробити щось, що він вважає його рейтинг може врятувати, а сам змінити Кабмін", - зазначила Пташник.