Загарбники Криму відмовилися від води з Дніпра: "Нас почнуть труїти"

Призначений Кремлем керівник незаконно утвореного й повністю підконтрольного окупантам, розташованого у Сімферополі "парламенту" Криму під назвою "Державна рада", колишній український посадовець і підприємець Володимир Константинов відповів на пропозицію новопризначеного очільника Кабміну Денис Шмигаля щодо відновлення водопостачання півострова з материкової України

Про це з посиланням на підконтрольні йому інформресурси передає Еспресо.TV.

"Нічого спільного з реальним бажанням подати воду у них немає. Була сказана фраза "український Крим" - це провокаційна заява. Однозначно, вони не готові подавати воду, а ми не готові її брати у таких людей", - заявив Константинов.

Читайте такожВоди в Криму бракує військовим базам окупантів, а не населенню. Інфографіка

Також він повторив традиційні тези російської державної пропаганди стосовно "нацистів" при владі в Україні та "державний переворот" 2014 року, за який, за словами Константинова, його учасники мають нести "покарання".

"У той час, коли нацистський режим при владі, коли не покарано всіх учасники державного перевороту, а Криму блокадами завдано колосального мільярдних збитків. Після цього вони раптом вирішили дати воду. Нас просто труїти почнуть цією водою", - зазначив колаборант.

Читайте також10 фактів про нового прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля