Уряд призначив тимчасово виконуючим обов'язки міністра економіки Павла Кухту

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про покладання обов'язків міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України на заступника Тимофія Милованова - Павла Кухту

Про це у своєму фейсбуці повідомив сам Кухта.

“Для нашої команди важливо, щоб зміни та реформи, які нам вдалося запустити за 6 місяців роботи (а це ринок землі, запуск приватизації, реформа держпідприємств, створення інструментів для залучення інвестицій та багато іншого), не пропали безслідно та продовжувалися на благо народу України”, - зазначив він.

Він також пообіцяв докласти максимум зусиль для того, щоб “процес зміни уряду ніяким чином не позначився на злагодженості та якості роботи міністерства та пройшов непомітно для наших громадян, а всі напрацювання були передані наступникам”.

  • Нагадаємо, Павло Кухта став першим заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофія Милованова з вересня 2019 року.
  • До цього він балотувався до Верховної Ради 9 скликання від партії “Голос”. Кухта є програмним директором партії. 
  • З 2016 року Павло Кухта був заступником голови Стратегічної групи радників з підтримки реформ та експертом групи “Податкова реформа” Реанімаційного пакету реформ. У 2015-2019 роках був радником міністра фінансів, у 2016-2019 роках - радником прем'єр-міністра України.
  • ін закінчив Національний технічний університет “Київський політехнічний інститут”. У 2018 році навчався в Aspen Institute Kyiv.