21 березня на фронті: з російського боку - 10 обстрілів, з українського - поранений

У суботу, 21 березня 2020 року, збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Про це йдеться в інформаційному зведенні щодо становища в зоні проведення Операції об'єднаних сил станом на 07:00 ранку неділі, 22 березня, передає Еспресо.TV.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - наголошують українські військові.

Читайте також: Віталій Портников: Кремль буде використовувати епідемію на Донбасі

А саме поблизу:

Мар'їнки - двічі з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;

Красногорівки - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів;

Новотроїцького - з ручних протитанкових гранатометів;

Водяного - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;

Новотошківського - двічі з 82-мм мінометів - 8 мін;

Новгородського - з мінометів калібру 120 мм - 15 мін;

Попасної - зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберних кулеметів;

Новолуганського - з міномета калібру 82 мм - 3 міни, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Такі злочинні дії ворога не залишилися безкарними. Підрозділи Об’єднаних сил, використовуючи чергові вогневі засоби, дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь. Об’єднані сили й надалі відповідатимуть на факти порушень режиму припинення вогню з боку противника у разі, якщо його дії нестимуть пряму загрозу військовослужбовцям або мирному населенню", - запевнили у штабі ООС.

Читайте також: Тарас Возняк і Марк Фейгін: Зеленський може повторити кар’єру Керенського і Януковича. І Сивохо не врятує

Вчора, 21 березня, внаслідок влаштованих окупантами обстрілів українських позицій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли, втрат немає.