СБУ та поліція визнали фейком відео про бійку у львівському автобусі, розповсюджене Бужанським, - Княжицький

Народний депутат від "Європейської солідарності" Микола Княжицький повідомив, що СБУ та поліція визнали фейком відео бійки у львівському автобусі, поширене депутатом монобільшості Максимом Бужанськом

Про це Княжицький написав у facebook.

"Моя ранішня вимога до Зеленського подзвонити Баканову, щоб той наказав розбійника Бужанського, була виконана! Як виявилося, відео, про яке писав депутат партії "Слуга народу" Бужанський, про ніби то бійку у львівському автобусі під час карантину, було фейковким і знятим давно. Бужанський ще щось писав про погроми у Львові і намагався розпалювати міжнаціональну та міжрегіональну ворожнечу в Україні та дестабілізувати ситуацію", - написав Княжицький.

Він зазначив, що пост Бужанського поширив канал 112, відомий антиукраїнською редакційною політикою.

"Ці фейки ініціювали проросійські боти. Дякую СБУ за оперативну реакцію. Вимагатиму вибачень від поширювачів антиукраїнських фейків і реакції правоохоронних органів щодо їхньої ворожої українському народу діяльності. Поліція теж назвала фейком брехню, поширену Бужанським. Якби депутат Бужанський мав гідність, він мав би сам вибачитися перед львів'янами", - переконаний Княжицький.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine