Синоптик Наталка Діденко попередила про холодну сонячну погоду і сильний вітер

В Україні 24 березня пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, температура вночі знизиться до -3...-8°C, вдень - прогріється до 0...+6°C

 Про це повідомила в ефірі Еспресо.TV  синоптик Наталка Діденко.

"Завтра в Україні очікується суха сонячна, але ще холодна погода. Антициклон визначатиме погоду в Україні. Опадів не передбачається. Сильний вітер спостерігатиметься в Україні, окрім півночі. Пориви сягатимуть навіть штормових 15-20 м/с. Температура вночі -3...-8 градусів, вдень 0...+6 градусів", - сказала пані Діденко.

Синоптик зазначила, що на заході буде сухо, температура повітря +3...+7°C вдень, -3...-8°C вночі. На півночі також буде сухо, ясна погода сприятиме додатковому охолодженню, тому на півночі також вночі -3...-7°C градусів, вдень +3...+5°C.

На сході опадів не передбачається. Вдень 0...+5°C, а вночі -3...-7°C. На Харківщині, Луганщині, Донеччині спостерігатиметься сильний до поривчастого вітер.

У цетральних областях України також суха погода, температура до +2...+6°C, вночі -3...-7°C. У південній частині України передбачається суха погода і сильний вітер. Температура вночі 0...+3°C, а вдень +4...+9°C.

У Києві вівторок, 23 березня, очікується холодним та ясним.

"У Києві завтра очікується ясна погода. Температура повітря вночі -3..-5 градусів, вдень +4 градуси", - сказала пані Діденко.