Качура запевняє, що конфлікту між його колегами з фракції та Єрмаком немає

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Качура запевняє, що конфлікту між його колегами з фракції та головою Офісу президента Андрієм Єрмаком не існує

Про це йдеться у коментарі Качури для "Радіо Свобода" після заяви соратниці Єлизавети Ясько.

Качура заявив, що частина депутатів різко відреагували на документ щодо змін у процесі мінських перегорів лише тому, що дізналися про нього раніше, ніж відбулася зустріч із Єрмаком.

"Злили в інтернет на кілька днів раніше запланованої зустрічі. Це викликало шквал емоцій з боку окремих наших народних депутатів через те, що це стало для них несподіванкою. Тому і склалася ситуація, що звернення опублікували. Потім, коли ми зустрілися з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком, – я був у числі депутатів, які були присутні, десь 15 депутатів було, – він пояснив логіку усього документа. Він розповів свою стратегію: що за чим буде відбуватися, зради там немає, що ніхто за стіл переговорів не буде садити терористичні організації. Їх взагалі хочуть усунути від цього процесу і замінити нормальними українськими громадянами як на підконтрольній, так і на непідконтрольній території, які користуються повагою", - сказав Качура.

Він додав, що Росія, як і раніше, залишається стороною переговорів.

За його словами, ті депутати, які критично ставилися до цього, потім сказали, що підтримують. Можливо ще хтось при своїй думці залишився, але діалог відбувся. І це було не однобічно. Качура зазначив, що у фракції є лише певні комунікаційні проблеми, а проблеми розколу на групи немає.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.