Дорн, Монатік та Дорофєєва знялися з "рашистами-путіністами" у ролику про коронавірус

Співки з України Іван Дорн, Монатік та Надя Дорофєєва знялися з російськими музикантами у ролику "самоізоляція" про карантин під час коронавірусу

Про це повідомив голова громадської організації "Українська Україна" Андрій Смолій у facebook.

"Ось так Україну в черговий раз втягують в "русскій мір". Навіть на темі коронавірусу. В державі-агресорі запустили ролик "самоізоляція" по боротьбі з коронавірусом. Він вийшов в програмі "Вечірній Ургант", що йде на Першому каналі Росії, а також на YouTube цієї ж програми. Все було б добре, проте там відзначились так звані українські виконавці: Іван Дорн, Монатік та Дорофєєва (з "Время и Стекло")", - написав Смолій.

За його словами, на відео вони фігурують з відвертими рашистами-путіністами.

"На відео вони фігурують з відвертими рашистами-путіністами: Тіматі, Кіркоровим, Ургантом та іншими. Ці ж люди схвалювали агресію проти України, окупацію Криму, а отже смерті наших Героїв на Донбасі. Сьогодні низка "українських" гастролерів в черговий раз показали на чиєму вони боці. На шостому році війни вони беруть участь в рашистських роликах та легітимізують агресора в Україні, адже мають велику кількість прихильників тут. Ivan Dorn, Время и Стекло, MONATIK, вам нормально брати участь в таких проектах держави-агресора?", - запитав Смолій.