Компанія "РОСАВА" Костянтина Жеваго передала медзакладам Білої Церкви 1500 тестів на коронавірус

Представники компанії "РОСАВА" українського бізнесмена і мецената Костянтина Жеваго передали медичним закладам Білої Церкви 1500 тестів на коронавірус

Як повідомила директор із маркетингу компанії Олена Мегедь: "Ми проконсультувалися із медпрацівниками міста і нам порадили розподілити ці тести в різній кількості по медичним закладам". 

Олена Мегедь також додала, що приблизно 300 тестів буде відправлено в міські лікарні номер 1, 2 і 3. Ще 300 — в центр медичної допомоги, в два центри сімейної медицини, в пологовий будинок та у дитячу лікарню.

У Київській обласній раді наголошують, що незважаючи на те, що Україна вже більше трьох тижнів бореться з пандемією коронавірусу, проте забезпечення засобами захисту та обладнанням є недостатнім. Наразі місцевим бюджетам доводиться брати на себе основний тягар по забезпеченню всім необхідним. Тому подібні благодійні ініціативи завжди на часі. 

Надані компанією Костянтина Жеваго тести-системи мають убезпечити в першу чергу медперсонал у закладах охорони здоров’я. Адже вони найбільше контактують з хворими на COVID-19 і мають великі шанси заразитися.