Миколаївська ОДА й надалі запевняє, що в області немає жодного хворого на коронавірус

У Миколаївській області станом на 10 квітня 2020 року не зареєстровано жодного підтвердженого випадку захворювання коронавірусною інфекцією Covid-19

Про це учора ввечері повідомлялося на офіційній сторінці Миколаївської обласної державної адміністрації в Facebook, передає Еспресо.TV.

"Станом на 20:00 10 квітня в Миколаївській області не зареєстровано підтверджених випадків Covid-19. Протягом дня за медичною допомогою звернулося 11 пацієнтів з підозрою на Covid-19, із них 3 госпіталізовані в КНП "Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб". Іншим 8 особам призначено амбулаторне лікування в умовах самоізоляції", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, 17 пацієнтів перебувають в інфекційному стаціонарі. Всього з початку року за медичною допомогою звернулося 118 пацієнтів з підозрою на Covid-19.

"Лабораторно обстежено на Covid-19 методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) 110 пацієнтів. У стадії обстеження 8 осіб. На сьогодні 81 обстежена особа має негативний результат, 29 проб у роботі", - наголошує керівництво області.

Читайте такожПерші найбільші вогнища коронавірусу в Україні. ІНФОГРАФІКА

Повідомляється, що протягом 7-9 квітня методом ПЛР обстежено 108 осіб з діагнозом "пневмонія" і контактних осіб з підозрілими випадками і осіб, прибулих з-за кордону. З них 33 людини мають негативний результат, 75 проб у роботі.

Крім того зазначено, що з початку карантину на Миколаївщині взяли на облік 3 тис. людей, які прибули з-за кордону. 1906 людей вже зняли з обліку в зв'язку із закінченням термінів самоізоляції.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine