Попри втручання генпрокурора резонансне будівництво в Пущі Водиці триває

Офіс Генерального прокурора розпочав кримінальні провадження у зв'язку з незаконним будівництвом житлового кварталу по вулиці Квітки Цісик у Пущі-Водиці, котре здійснює компанія Київміськбуд

Журналісти програми ШУСТРОВА LIVE з’ясували, що попри втручання Ірини Венедіктової будівництво не припинилось.

Досудове розслідування за цими провадженнями здійснюють слідчі територіального управління ДБР, розташованого в місті Києві. Йдеться про факти незаконної вирубки понад 200 дерев, пошкодження об'єктів культурної спадщини та зловживання владою або службовим становищем. Ділянку площею 0,69 га ще 2017-го року було надано холдинговій компанії в оренду для будівництва рекреаційно-оздоровчого комплексу. Однак, насправді там зводять звичайні житлові будинки, а квартири активно продаються вже понад рік.

Журналісти програми ШУСТРОВА LIVE спільно з головою ГО Київська Пуща Петром Тігуновим відвідали об’єкт і з’ясували, що втручання генерального прокурора поки що жодним чином не позначилось на припиненні будівельних робіт. Монолітний каркас кількох будинків вже повністю завершений. Докладний матеріал про незаконну забудову Пущі Водиці - дивіться в одному з найближчих випусків програми ШУСТРОВА LIVE на телеканалі Еспресо.