Хворого на коронавірус Онуфрія таємно поклали до лікарні, - "Релігійна правда"

Очільник РПЦ в Україні (МП) митрополит Онуфрій заразився коронавірусом і його таємно госпіталізували

Про це із посиланням на власні джерела у Києво-Печерській лаврі у суботу, 18 квітня 2020 року, повідомила Релігійна правда, інформує Еспресо.TV.

Також коронавірус виявили у митрополита УПЦ МП Антонія та ректора Київської духовної академії при Києво-Печерській лаврі єпископа Сильвестра. Наразі вони також ушпиталені.

Раніше коронавірусну інфекцію підхопили намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Павло та настоятель Свято-Троїцького Іонинського монастиря єпископ УПЦ МП Іона.

Читайте також: Микола Княжицький. Зеленський, глави церков та поширення коронавірусу

За даними джерел видання, митрополити Онуфрій та Антоній проходили тест на коронавірус анонімно, і були госпіталізовані під чужим іменем.

"Так вчинили з метою убезпечити УПЦ МП від звинувачень напередодні Великодня", - зазначається у матеріалі.

"Швидше за все, митрополит Онуфрій не проводитиме Великодню літургію, оскільки для нього наразі найважливішим питанням залишається власне здоров’я, а не репутації церкви", - зазначило джерело "Релігійної правди".

При цьому митрополит Антоній, котрий ввечері 17 квітня з’явився у програмі "Свобода слова Савіка Шустера", ймовірно, спеціально на цей час залишив клініку та поїхав до Лаври.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine