Кличко призначив голову Печерського району Києва за поданням Єрмака, - Лерос

Нардеп від фракції "Слуга народу" Гео Лерос висунув нові звинувачення голові офісу президента Андрію Єрмаку: стверджує, що той просував своїх людей на посади очільників районів у Києві

Про це нардеп від фракції "Слуга народу" Гео Лерос написав у Facebook.

У дописі Лерос стверджує, що Єрмак вибрав собі на голову Печерського району Наталю Кондрашову, яка з 2013 року заступник начальника торгівлі в Києві.

Лерос пов'язує її призначення з тим, що Єрмак раніше "опікувався" ринками та МАФами.

"Але де ще Єрмаку брати людей, як не з свого базарного минулого або друзів / однокласників своїх кумів, тим більше для його "завдань". Посади або продають, як ви все бачили на плівках Єрмака, або ставлять ручного, що в обох випадках призводить до деградації держави", - заявив нардеп-"слуга".

"Нагадаю, голова офісу (президента, - Ред.) займався точками на ярмарках, кіосками та іншим базарнічеством, тому прийшовши до влади він сміливо взявся за міжнародні відносини всієї держави", - відзначив нардеп.

Він додав, що на призначення Кондрашової керівником району подавав мер міста Віталій Кличко.

Лерос цитує Кличка: "рекомендація була від пана Єрмака щодо ... не рекомендація, я сам звернувся. У мене розмова була стосовно корупційної складової, що стосується КП Благоустрій. Дійсно, багато нарікань щодо всіх МАФів, і розмова була відносно того, що там є корупція. Щоб не було таких питань, щоб ця людина була абсолютно некорумпованою, ефективною. У мене була розмова (з Єрмаком - ред.), і рекомендація була відносно пана Кулеба( мова йде про директора департаменту благоустрою КМДА Олексія Кулебу, - Ред)." 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb