Джошуа ошелешив заявою про наступний бій та Ф'юрі

Чемпіон світу WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Ентоні Джошуа заявив, що наступний суперник Кубрат Пулєв не відповідає його рівню, а він прагне зустрітися з Тайсоном Ф'юрі

Про це Джошуа повідомив у ефірі на DAZN.

За словами чемпіона світу WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) Ентоні Джошуа, попри те, що він має провести наступний бій проти Кубрата Пулєва, він думає про поєдинок проти володаря титулу WBC (Всесвітньої боксерської ради) Тайсона Ф'юрі.

"Я прямую до бою з Ф'юрі, поб'ю його незалежно від того, що там думають букмекери, вболівальники та ті, хто в мені сумнівається. Я працюю, щоб перемогти Ф'юрі. Певною мірою я вже дивлюся вперед, думаю про те, що буде після бою з Пулєвим. Я планую пройти цей бар'єр, такий у мене настрій. Якщо говорити про Пулєва, то все-таки це не мій рівень. Я хочу битися з кращими, перемогти їх всіх. Тому я думаю про Ф'юрі, коли він буде готовий, я не відмовлюся від цього бою", - сказав Джошуа.

Бій Джошуа – Пулєв попередньо заплановано на 20 червня у Лондоні, проте з великою ймовірністю поєдинок доведеться перенести на іншу дату через пандемію коронавірусу.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine.