У Запоріжжі провели автопробіг із вимогами підтримати малий і середній бізнес в умовах карантину

22 квітня у Запоріжжі пройшла акція на підтримку малого та середнього бізнесу, який був змушений тимчасово припинити роботу через карантин. До акції долучилася понад сотня підприємців на власних авто

Про це повідомляє Радіо свобода.

Зазначається, що учасники акції проїхалися центральним проспектом міста, зробивши зупинки біля будівель Запорізької ОДА та мерії. 

Там представник протестувальників передала офіційне звернення учасників протесту до органів влади.

"Якби працювали наші продуктові ринки, то гроші, які платять підприємці, єдиний податок йшли б в бюджет міста. А так всі наші супермаркети – з інших місті, і гроші підуть туди, де вони зареєстровані. Це найстрашніше, що покинули напризволяще саме своїх, тисячі підприємців, які залишились без коштів для існування", – розповіла співорганізаторка акції Лідія Кривенко.

Повідомляється, що учасники акції вимагали забезпечити на час карантину нульову ставку єдиного податку для 1 і 2 групи його платників, які не здійснюють діяльність через карантинні заходи, компенсувати малим підприємцям завдану матеріальну школу внаслідок заборони торгувати продуктами харчування на ринках тощо. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb