Телеканал “Еспресо” готовий надати ефірний час Іллі Киві для спростування ним недостовірної інформації щодо Катерини Гандзюк

Інформаційний телеканал “Еспресо” готовий надати ефірний час народному депутату Іллі Киві для спростування недостовірної інформації та закликає депутата невідкладно виконати рішення суду” - йдеться в заяві прес-служби телеканалу

22 квітня на виконання рішення суду державний виконавець Дніпровського райвідділу ДВС у Києві ухвалив постанову про накладення арешту на кошти Іллі Киви для забезпечення сплати судового збору. Якщо Кива не виконає рішення суду і не спростує недостовірну інформацію про Катерину Гандзюк, то його можуть оштрафувати, а потім і відкрити кримінальне провадження.

Раніше 26 червня 2019 року Солом’янський районний суд Києва визнав недостовірною заяву члена "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киви про те, що вбита активістка Катерина Гандзюк розкрадала бюджет міста, і зобов’язав політика спростувати брехню. Недостовірна інформація була поширена 2 жовтня 2018 року під час ефіру на телеканалі “Еспресо”.

Телеканал “Еспресо” готовий надати народному депутату ефірний час і закликає його невідкладно виконати рішення суду і спростувати поширену Іллею Кивою недостовірну інформацію!