В окупованому росіянами кримському Новому Світі тренер ММА з Петербургу травмував продавчиню

Російський телеканал "Рен ТВ" опублікував відео побиття жінки-продавчині відвідувачем її крамниці. За даними телеканалу, бійка сталася в Криму, а причиною тому - зауваження, яке співробітниця зробила клієнтам за те, що вони не використовують захисні маски, отже вона їх не обслуговуватиме. Сама ж вона була у масці та рукавичках

Подробиці розповідає Еспресо.TV.

Як свідчить відео з камер спостереження, спершу суперечка спалахнула між продавчинею та подругою молодика, після чого та вийшла з приміщення й за деякий час повернулася разом зі своїм.  Він плюнув в співробітницю, вона у відповідь жбурнула йому під ноги банку з солоними помідорами. Після цього почалася бійка. Чоловік завдавав ударів руками й ногами, застосовуючи силові прийоми. У кадр потрапила лише частина інциденту.

"Він почав бити мене кулаком по обличчю, по голові, бив ногами, колінами. У госпіталізації відмовили через ситуацію з коронавірусом. Я все розумію - це вимушений захід. Зараз я вдома на лікарняному. У мене гематоми на обличчі та животі. Коли уколи відійшли, голова почала боліти. Нудить й голова йде обертом, груди сильно болять, важко дихати", - каже потерпіла.

Продавчиня під час бійки виявилася на асфальті. Причому відвідувачка в цей час знімала побиття на свій смартфон.

На відео добре видно, що нападник був одягнутий у спортивну куртку кольорів російського прапору з написом Russia.

За даними севастопольського ресурсу "Примечания", який підтримує окупантів, інцидент стався в селищі Новий Світ, який входить до складу Судака, а тренер приїхав туди із Санкт-Петербурга.

Читайте такожВоди в Криму бракує військовим базам окупантів, а не населенню. Інфографіка

Представник магазину розповів виданню, що затримати спортсмена допомогли перехожі. Постраждала написала заяву до російської окупаційної поліції. 

Джерело видання заявило, що під час спілкування з поліцією тренер "з гордістю" кілька разів сказав, що займається ММА і погрожував розповісти про цей випадок передплатникам в своїх соціальних мережах.

Ім'я спортсмена не називається.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb