Із 12 травня в Києві збільшать кількість рейсів громадського транспорту, - КМДА

Із 12 травня у столиці буде збільшена кількість окремих рейсів наземного громадського транспорту, проїзд відбуватиметься за наявності спецквитків та засобів індивідуального захисту

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв, передає пресслужба КМДА.

"Як і планувалося, з ослабленням карантинних заходів у Києві буде збільшено кількість маршрутів наземного громадського транспорту... Проїзд у транспорті відбуватиметься за наявності спецквитків та засобів індивідуального захисту", - повідомив Густєлєва.

Так, із 12 травня буде запущено додаткові рейси громадського транспорту з житлових масивів ДВРЗ, Троєщина, Лісовий і Корчувате. 

"У режимі спецрейсів курсуватиме автобусний маршрут №20 "Житловий масив Корчувате - станція метро "Площа Льва Толстого", автобусний маршрут №33т "ДВРЗ - станція метро "Чернігівська" і тролейбусний маршрут №37-А "Станція метро "Лісова" - вул. Миколи Закревського. Поліклініка", - зазначив заступник міського голови.

Зазначається також, що станом на 11 травня в умовах спеціального режиму щодня на маршрути виходить до 300 одиниць автобусів, тролейбусів і трамваїв КП "Київпастранс". Весь рухомий склад проходить обов'язкову дезінфекцію - і перед виїздом на лінію, і протягом дня.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb