Форвард "Реалу" ледве не загинув під час карантину, - ЗМІ

Сербський футболіст "Реалу" Лука Йовіч під час карантину впав зі стіни будинку в Белграді та дивом відбувся незначною травмою

Про це повідомляє Kurir.

За інформацією видання, Йовіч отримав травму не на тренуванні, а після падіння зі стіни будинку в Белграді.

"Він був по-справжньому травмований і ледве вижив. Він впав зі стіни будинку. Не знаю, як вам це пояснити, і не дуже розумію, як йому це вдалося. В принципі, все сталося випадково", - розповіло джерело, близьке до сім'ї Йовіча.

Спортивний доктор Хосе Гонсалес, який працював в медичному штабі "Атлетико", також висловив сумніви в тому, що Йовіч травмувався під час домашнього тренування.

"Кістка, яку зламав Йовіч, підтримує вагу тіла і досить стійка до зовнішніх впливів. Найчастіше такий перелом можна отримати або в результаті жорсткого зовнішнього впливу, або через падіння з великої висоти", - сказав Гонсалес.

У "Реалі" були обурені тим, що Йовіч намагався обдурити клуб. Спочатку форвард заявив, що отримав травму на першому тренуванні в Мадриді, проте медичний штаб "Реалу" встановив, що травма була отримана набагато раніше.

Після цього батько Йовіча виступив із заявою і розповів, що нападник травмувався, коли виконував завдання, надіслані тренерським штабом. Він відмовився коментувати інформацію про падіння свого сина зі стіни.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb