Заступник Єрмака Трофимов заявив про готовність очолити ОПУ, "якщо президент попросить"

Перший заступник голови Офісу Президента Андрія Єрмака Сергій Трофимов не відмовиться обійняти посаду керівника ОП, якщо Володимир Зеленський йому запропонує

Про це він перший заступник голови Офісу Сергій Трофимов заявив у інтерв'ю в програмі "В гостях у Дмитра Гордона".

У інтерв'ю Дмитро Гордон зазначив, що ходять чутки про можливість заміни Андрія Єрмака на Сергія Трофимова в кріслі голови Офісу президента.

Трофімов відповів: "Це чутки, я не прагну посісти місце глави Офісу і змінити Єрмака. Ця опція за президентом. Він для себе ухвалює рішення, хто є більш ефективним главою Офісу".

На уточнювальне запитання Гордона, чи погодиться Трофімов очолити Офіс президента, якщо йому запропонує сам Зеленський, перший заступник голови ОП відповів ствердно.

ДГ: "Якщо він запропонує вам цей пост, ви погодитеся?"

СТ: "Так."

ДГ: "Ви готові до цього?"

СТ: "Не знаю, з боку видніше. Це дуже важливий момент, тут не має бути якогось "шапкозакидування". Має бути якась цінність у цьому рішенні. Якщо я буду справлятися краще або від цього буде якийсь результат, ну слава Богу. Але я ще не виконав ту частину роботи, якою зайнятий. Я ще її не довів до того стану, в якому хотілося б бачити і бути спокійним, і передати, і сказати: я зробив, я намагався і мені вдалося."

Нагадаємо, Трофимов був призначений на посаду першого заступника голови ОПУ 21 травня 2019 року..До перемоги Зеленського на президентських виборах Трофімов з 2005 року працював у ТОВ "Студія Квартал 95". З 2007-го по 2019 рік - був виконавчим продюсером студії. Під час виборчої кампанії в штабі Зеленського очолював неформальну групу "Квартал". В Офісі Президента відповідає за регіональну політику.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb