"Вимагатиму спростування, тому що не бандит": мер Черкас заявив, що готує позов до суду на Зеленського

Мер Черкас Анатолій Бондаренко повідомив, що наразі готує до суду позов на президента України Володимира Зеленського через його заяви та буде вимагати спростувати слова, що він бандит

Про це Бондаренко заявив в ефірі програми "Коментар з Христиною Шкудор" на Еспресо.TV.

Мер Черкас зауважив, що жодної підозри по 19 провадженнях йому не пред'являли.

"На жаль, недосвідчені радники президента, які підсувають йому таку інформацію, які не відповідає дійсності, роблять ведмежу послугу президенту. Тому що про 19 справ, я б хотів сам почути їх. Жодної підозри ні по яких справах мені не пред'являв. Жодного вироку суду по мені, як по міському голові немає", - заявив Бондаренко.

Бондаренко наголосив, що наразі готує до суду позов на президента України Володимира Зеленського через його заяви, де вимагатиме спростувати слова, що він бандит.

"Враховуючи, що ця інформація сколихнула, у тому числі, мою родину, моїх знайомих, жителів міста Черкас, ми сьогодні готуємо позов до президента. Я думаю, що незалежно хто є хто - всі повинні відповідати в суді за свої дії та вчинки. У першу чергу буду вимагати спростування, тому що я не бандит. Я чесно служу громаді міста Черкаси. Я є патріотом. Ви знаєте, такі речі почути від першої особи про себе - це надзвичайно принизливо", - сказав мер Черкас.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb