Концерти українських зірок, історичні програми, "Пробіг під каштанами": Кличко про святкування Дня Києва в онлайн-форматі

Цьогоріч, через карантинні обмеження, День Києва святкуватимуть в онлайн-форматі, вулиці столиці не перекриватимуть, але посилено патрулюватимуть наряди поліції

Про це під час брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко, передає Еспресо.TV.

В останню неділю травня Київ традиційно відзначає день народження міста. Цьогоріч він припадає на 31 травня. 

Мер Києва зазначив, що зазвичай у столиці відбуваються великі концерти, фестивалі їжі, "Пробіг під каштанами", але цього року такі масові заходи заборонені.

"День Києва будемо святкувати у зовсім іншому форматі - онлайн-форматі. Зокрема на телеканалі "Київ" будуть транслювати живі концерти відомих українських виконавців, покажуть програми про історію столиці і про те, чим вона живе сьогодні. Готують святкові сюрпризи також для користувачів соцмереж. Столичні колективи створюють ролики, які оприлюднять на сторінках у соцмережах. Традиційний "Пробіг під каштанами" теж відбудеться в онлайн-форматі. Там є цікава задумка. За всіх киян будуть бігати кілька людей", - сказав Кличко. 

Він також зауважив, що вулиці Києва перекривати не будуть.

"Також хочу зазначити, що у цей день місто будуть посилено патрулювати наряди поліції та муніципальні варти. Щодо в'їзду в Київ - його ми обмежувати не будем. Я сподіваюсь, що у людей вистачить свідомості не наражати себе на небезпеку і не їхати масово у столицю", - наголосив Кличко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb