Чемпіон світу Головкін "махнув рукою" на третій супербій з Альваресом

Казахстанський боксер Геннадій Головкін відмовився від третього бою з мексиканцем Саулем Альваресом

Про це заявив інсайдер Кріс Меннікс, повідомляє Vringe.

За його словами, Геннадій Головкін спершу проведе бій за титул чемпіона світу IBF (Міжнародної боксерської федерації) у середній вазі (до 72,6 кг) з поляком Камілем Шереметою, з яким він мав зустрітися ще до початку пандемії коронавірусу.

"Навряд чи це когось здивує, але третій бій між Альваресом і Головкіним не відбудуться у вересні. Про це нам розповіли джерела з таборів обох боксерів", - сказав інсайдер.

У свою чергу, Головкін заявив, що Альварес вже двічі відмовився від бою з ним, тому він відмовився від ідеї зустрічі з мексиканцем.

"Я взяв на себе зобов'язання провести обов'язковий захист титулу IBF - дати бій Шереметі. Все це відбулося ще до пандемії. І я збираюся дотримати слова. Альварес уникнув бою у вересні 2019 року. Потім вони відмовилися битися в травні 2020 року. Так що я махнув на них рукою і пішов своєю дорогою. У мене своя кар'єра. Скільки мені його чекати", - запитав Головкін.

Альварес є володарем титулів WBC (Всесвітньої боксерської ради) та WBA у середній вазі та пояса WBA у другій середній вазі (до 76,2 кг).

Головкін та Альварес вже зустрічалися двічі, у 2017 році було зафіксовано нічию, у 2018 за очками переміг мексиканець.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb