На Дніпропетровщині п'яний чоловік з гранатою погрожував поліцейським, які охороняли обвалений міст

2 червня п'яний чоловік з гранатою "Ф-1" погрожував підірвати поліцію, що охороняла обвалений міст

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

У Дніпропетровській області під Нікополем чоловік погрожував підірвати гранатою поліцейських. Правоохоронці зуміли її знешкодити та затримати чоловіка.

Під час охорони аварійного Олексіївського мосту патрульними, 33-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння підійшов до поліцейських та дістав із кишені гранату "Ф-1" погрожуючи її підірвати. Правоохоронці вилучили боєприпас та направили його на експертне дослідження. Самого ж чоловіка було затримано.

Читайте також: На Дніпропетровщині обвалився міст, вантажівка майже звалилася у воду

У поліції зазначили, що нетверезий громадянин у 2018 році був засуджений за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

За погрози поліції слідчим Нікопольського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb