Конвертуємо лайки в продажу на безкоштовній онлайн-конференції SMM Day

Аудиторія Facebook у всьому світі більше 2-х мільярдів користувачів, Instagram - більше мільярда, а Tiktok користується вже більше 800 мільйонів людей в день

На правах реклами.

Використовувати соцмережі для продажів - один з найефективніших способів, але як це робити правильно, не зливаючи бюджети і отримуючи найвищу конверсію?

SMM Day — це вже одинадцята безкоштовна онлайн-конференція, присвячена ефективному просуванню товарів і послуг в соціальних мережах. На конференції ви почуєте відповіді на всі свої питання від 15 топових SMM-менеджерів.

Спікеры: 

А також представники Vodafone, Aviasales і інших компаній розкажуть свої кейси для роботи в соцмережах, поділяться трендами і системної інформацією з просування.

Коли і де?

Конференція пройде онлайн 26 червня, початок о 10:00

Що буде?

Для кого конференція?

Для початківців і вже досвідчених SMM-фахівців, для фрілансерів і топ-менеджерів великих компаній. А також для підприємців і тих, хто хоче продавати особистий бренд в соцмережах.

На конференції ви зможете задати спікеру будь своє питання онлайн, отримаєте подарунки від партнерів, а також можете отримати всі записи і презентації цієї і минулої конференції SMM Day.

Уже хочете розібратися з усіма аспектами роботи в соцмережах, систематизувати знання та на 100% підвищити ефективність?

Організатори та спонсори: WebPromoExperts, WebPromo, Sendpulse

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Вам може бути цікаво: https://webpromoexperts.net/courses/im/