Київрада планує виділити 44 млн грн на електронні квитки для учнів

Місто має забезпечити учнів закладів загальної середньої освіти Києва та ліцеїстів військових ліцеїв електронними квитками

Про це повідомляє прес-служба Київради.

"Йдеться про те, що місто має забезпечити учнів закладів загальної середньої освіти  Києва та ліцеїстів військових ліцеїв електронними квитками. Повноцінно система е-квитка запрацює у столиці з 1 липня", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що відповідні зміни до Комплексної міської цільової програми "Електронна столиця" на 2019-2022 роки були внесені 18 червня.

У прес-службі нагадали, що у  минулому році для виготовлення учнівських електронних проїзних документів місто передбачило 31,5 млн грн. У результаті було зроблено понад 28 тис. карток на загальну суму 3,5 млн грн. Решту коштів - майже 28 млн грн - було перенесено на цей рік.

За словами голови постійної комісії Київради з питань бюджету Андрія Страннікова, на цей рік додатково буде виділено ще 8 млн грн. Така ж сума передбачена на 2021 рік. Станніков зазначив, що так місто зможе забезпечити понад 300 тис. учнів електронними квитками для проїзду у громадському транспорті. 

За даними прес-служби, проект рішення мають розглянути на пленарному засіданні Київради.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb