Суд відправив під варту на 60 діб львів‘янина, який підозрюється у зґвалтуванні дитини

60 діб під вартою без права внесення застави - таку міру запобіжного заходу обрали для підозрюваного у зґвалтуванні дитини 18-річного львів’янина

Четверо адвокатів, які мали захищати підозрюваного, відмовились це робити, розповідає Еспресо.TV.

Засідання у справі про зґвалтування 12-річного хлопчика відбулося за зачиненими дверима. А тим часом під стінами Залізничного районного суду міста Львова прийшли люди, щоб підтримати сім’ю потерпілого та вимагати для підозрюваного справедливого покарання. Як кажуть учасники засідання, підозрюваний зберігає мовчанку.

"Веде себе адекватно, - стверджує адвокат Іван Василишин. - Якби була порушена психіка, людина вела би себе якось цікаво, що була би якась підозра в його хворобах якихось, того немає. Тобто просто він не дає показів".

Читайте такожПо той бік педофілії. Чому вони це роблять і як врятувати дитину

Слідчий Нацполіції Віталій Сохан каже, ряд експертиз у справі проведуть вже невдовзі. Але для взяття підозрюваного під варту доказів достатньо вже нині.

"Перед судом були наведені достатні докази, достатньо обґрунтована підозра у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченою частиною 4, статті 152", - наголошує він.

За даними адвокатів потерпілих, слідство перевірятиме також причетність підозрюваного до інших спроб зґвалтування. Більше подробиць - в сюжеті телеканалу "Еспресо".

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb