"Ганьбище": соцмережі про оцінку "слугами" колеги Аллахвердієвої як "корабельної сосни"

Українці у соцмережах відповіли критикою і "фотожабами" на обговорення нардепами від "Слуги народу" Олександром Корнієнком і Давидом Арахамією зовнішності їхньої колеги Ірини Аллахвердієвої, щодо якої було вжито слова "робоча, як корабельна сосна"

Еспресо.TV представляє добірку дописів українців із соцмереж.

Так, партію "Слуга народу" користувачі "перейменували" на "Сосна Народу", а діалог Корнієнка та Арахамії представили діалогом "пацанчиків з района".

Також користувачі згадали і слова президента Володимира Зеленського, який цього ж дня назвав далекобійників "засранцями".

"Сьогодні Зеленський обізвав далекобійників "засранцями", а голова його фракції обізвав колегу "робочою як корабельна сосна". У мене тільки одне питання. Чим ця бидлота здивує нас завтра? Разумков нас*е на трибуні Верховної Ради? Герус нас*ить у ліфті Кабміну?" - пише у Twitter користувач "Львівський метрополітен".

"Засранці. Буде боляче. Баба робоча. Корабельна сосна. 300 зустрічей за 4 місяці. Викурити все айкоси. Баба так". Ви прослухали основні меседжі керівництва України за сьогоднішній день. Яке бл* грьобане ганьбище. Гей, дефективні, вам-то хоч смішно?" - пише НикоХунта.