Польська авіакомпанія в липні відновлює рейси до Києва, Львова та Одеси

Польська авіакомпанія LOT оголосила про відновлення у липні регулярних напрямків, зокрема до Києва, Львова і Одеси

Про це повідомляє Radio Poland.

Згідно з повідомленням, регулярні рейси авіакомпанії, відновлені в липні, включають також подальші сполучення, зокрема рейси до Великої Британії, Києва, Львова, Одеси, Белграда та Стамбула. Літаки LOT літатимуть 7 разів на тиждень з середини липня.

Крім того, LOT оголосила про подальше відновлення європейських напрямків. З 15 липня пасажири зможуть скористатися, серед інших, подальшими рейсами до Німеччини, Франції, Іспанії, Данії, Швейцарії, Хорватії, Словенії, Естонії та Латвії. Перевізник також планує запустити регулярні сполучення з Великою Британією. Мережа сполучень, відновлених авіакомпанією, до кінця серпня охопить майже 70 напрямків.

Зазначається, що авіакомпанія оголосила загалом 130 нових літніх сполучень з Варшави та 9 регіональних аеропортів. З середини липня можна буде літати з варшавського аеропорту ім. Шопена 7 разів на тиждень до Мюнхену, Штутґарту, Франкфурта, Гамбургу, Парижа, Копенгагену, Мілану, Цюриха та Женеви. Також виконуватимуть рейси до Загребу, Любляни, Мадриду, Риги і Таллінна.