Ф'юрі відреагував на звинувачення Вайлдера у шахрайстві з рукавичками

Британський боксер Тайсон Ф'юрі відкинув звинувачення американця Деонтея Вайлдера у шахрайстві з рукавичками під час бою за титул чемпіона світу WBC

Про це повідомляє Sky Sports.

Таким чином чемпіон WBC (Всесвітньої боксерської ради) в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі відреагував на заяву Марселлоса Вайлдера, брата Деонтея Валйдера, про те, що британець щось підклав в свої рукавички перед другим боєм і що травми американця це, нібито, підтверджують.

"Я щойно прочитав статтю, в якій говориться, що в моїх рукавичках були якісь тупі предмети - так, два великих 125-кілограмових знищувачі в кожній рукавичці. Так що, так, отримавши таким по голові, можна отримати вм'ятину", - сказав Ф'юрі.

Британець назвав звинувачення Вайлдера безпідставними та нагадав, що за тим, як бинтували перед боєм його руки слідкував тренер американця.

"Це безпідставні звинувачення, якщо тільки сам тренер Деонтея Вайлдера Джей Діз не брав участі в цій змові, разом з усіма членами Спортивної комісії Невади, які невідлучно перебували в роздягальні. Джей Діз був в роздягальні, коли мені бинтували кисті, він перевірив їх. Він був там, коли я одягав рукавички і перевірив їх. І всі інші були там, вони не залишають нас одних, всім це відомо. Так що будь-які такі звинувачення - це нісенітниця. І наступного разу я зроблю пробоїну в його боксерській кар'єрі та завершу її, тому що це буде друга поспіль поразка нокаутом. Прощай назавжди", - продовжив Ф'юрі.

Перший поєдинок між Ф'юрі та Вайлдером у грудні 2018 року завершився нічиєю. У лютому 2020 року в реванші британець нокаутував американця та відібрав у нього титул чемпіона світу WBC.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb