Мер Черкас Бондаренко приєднався до партії "Пропозиція"

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко приєднався до політичної партії "Пропозиція"

Про це він заявив на п'ятому позачерговому з'їзді партії, передає РБК-Україна.

"Протистояння в воюючій країні неприпустимі. Але ми змусимо владу чути нашу думку, тому що за нами люди, що за нами громади, які довірили нам працювати. Ми вірили, що при зміні влади ми будемо працювати спільно. Але на сьогодні основне завдання (влади, - ред.) - перемогти діючих міських голів на місцевих виборах, перемогти тих людей, які щоденною працею, жертвуючи своїм часом, для того, щоб громади розвивалися", - сказав Бондаренко.

Мер Дніпра Борис Філатов додав, що партія відкрита для всіх представників місцевого самоврядування, які побажають приєднатися до неї.

"Ми об'єдналися сьогодні не заради того, щоб виграти місцеві вибори, ми об'єдналися для того, щоб захищати права місцевого самоврядування по всій країні", - сказав Філатов.

На з'їзді партії також був повністю переобраний новий головний рада партії "Пропозиція". Зокрема, до них вже приєдналася Асоціація сільських та селищних рад.

Філатов також додав, що у партії немає єдиного лідера.

"У нас немає лідера, і нас часто за це критикують. Але нам нема чого ділити, і ми завжди знаходимо точки дотику", - сказав міський голова Дніпра.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.