Берінчик візьме участь у турнірі за право на бій з Ломаченком

Український боксер Денис Берінчик візьме участь у турнірі WBO за право на чемпіонський бій зі співвітчизником Василем Ломаченком

Про це повідомляє BoxingScene.

За словами президента WBO (Всесвітньої боксерської організації) Пако Валькарселя, він планує визначити обов'язкового претендента для чинного чемпіона в легкій вазі (до 61,2 кг) Василя Ломаченка у міні-турнірі.

"WBO розгляне питання про призначення обов'язкового претендента найближчим часом. Перші два або чотири вільних бійця в рейтингу візьмуть участь у відбіркових боях", - сказав Валькарсель.

Першим номером рейтингу WBO є британець Лі Селбі, але у нього підписаний контракт з п'ятим у класифікації австралійцем Джорджом Камбососом у відбірковому бою IBF, тому обидва незабаром можуть залишити рейтинг WBO.

Друге місце займає американець Райан Гарсія, а третім йде ганець Еммануель Тагое. При цьому Гарсія повинен провести бій з Люком Кемпбеллом за тимчасовий титул WBC.

Якщо Гарсія вибере шлях по лінії WBC, то у відбірковому бою його повинен замінити четвертий номер рейтингу WBO Берінчик.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.