Шарій володіє віллою в Іспанії, - "Слідство.Інфо"

Блогер Анатолій Шарій володіє віллою на морському узбережжі неподалік від Барселони, її ринкова ціна може сягати близько мільйона євро

Про це йдеться у розслідуванні "Слідство.Інфо", яке отримало дані з іспанського майнового реєстру.

Вілла площею 230 квадратних метрів розташована на березі моря у містечку Рода-де-Бара у Каталонії. Шарій став її власником у серпні 2019.

Незрозуміло, як саме Шарій став власником вілли - купив чи отримав на якихось інших умовах.

Журналісти зазначають, що в описі нерухомості та земельної ділянки, якими володіє Шарій, ідеться, що будинок складається з основного житлового поверху на 161 кв.м та підвального приміщення на 69 кв. м. Навколо будинку є сад площею у 5,2 сотки. Також у документі вказано, що одразу за земельною ділянкою – пляж.

При цьому, ЗМІ вказують, що іспанського документу незрозуміло, як саме Шарій став власником вілли, також не вказано ціну об’єкту. Блогер не прокоментував журналістам походження іспанської нерухомості.

Місцеві сайти нерухомості пропонують схожі за розміром та розташуванням будинки у Рода-де-Барі за ціною в кілька сотень тисяч євро. Але журналісти не знайшли у відкритому продажі будинків на першій лінії. Найближча зі знайдених до моря вілла (у оголошенні вказано, що до моря від неї 70 метрів) - втім, із більшими будинком та садом - коштує €950 тис. Ще один будинок подібного розміру зі схожим на вигляд басейном, однак трохи більшим садом та подалі від моря, продають за €1 млн.

У офіційних джерелах інформації щодо статків подружжя немає. Із загальнодоступних ресурсів відомо, що пара займається лише блогерством та дистанційною політичною діяльністю.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.