Стало відомо, скільки найкращий боксер світу запропонував за бій українцю

Мексиканський боксер Сауль Альварес запропонував українцю Сергію Дерев'янченку за поєдинок $2,6 млн

Про це повідомляє BoxingNews24.

За словами чемпіона світу WBO (Всесвітньої боксерської організації) в другій середній вазі (до 76,2 кг) британця Біллі Джо Сондерса, українець отримав від команди Сауля Альвареса не надто вигідну пропозицію у $2,6 млн, тому він сумнівається, що Сергій Дерев'янченко погодиться зустрітися з мексиканцем у вересні.

"Дерев'янченку запропонували половину його гонорару за бій з Головкіним, тому я сумніваюся, що він поб'ється з Альваресом. Я знаю про це напевно. Адже, Сергію запропонували половину від того, що він заробив за поєдинок з Головкіним", - сказав Сондерс.

За бій з чемпіоном світу IBF (Всесвітньої боксерської федерації) в середній вазі (до 72,6 кг) казахстанцем Геннадієм Головкіним у жовтні 2019 українець отримав $5,2 млн. Сергій Дерев'янченко поступився фавориту суперечливим суддівським рішенням.

Альварес є володарем титулів WBC (Всесвітньої боксерської ради) та WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) у середній вазі та пояса WBA у другій середній вазі. Він очолює найпрестижніший рейтинг найкращих боксерів світу, незалежно від вагової категорії, за версією журналу The Ring.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.