Українська чемпіонка, яка застрягла на карантині в Кенії, побудувала житло багатодітній родині

Українська легкоатлетка Ольга Ляхова, яка вимушено залишилася під час пандемії коронавірусу в Кенії, допомогла будувати помешкання багатодітній родині

Про це Ляхова повідомила в Instagram.

Ляхова, яка проводила у Кенії тренувальний збір, разом з іншими членами збірної України побудувала будинок для місцевої багатодітної родини.

"Ось і закінчився наш благодійний проєкт в Кенії. Спасибі велике всім, хто взяв участь і допоміг реалізувати це в життя. Всі разом ми побудували будинок для однієї дуже класної кенійської сім'ї. У цій родині живе зараз четверо дітей і мама. Батька вбили близько трьох місяців тому. Тому для них це був дуже непростий час. І я щаслива, що ми знайшли саме цю родину. Впевнена, що вони будуть берегти і доглядати за будинком. Так, і вийшов дуже класний будинок, і тепер кожен, хто приходить в гості, хоче побудувати такий же. А це вже успіх", - написала Ляхова.

Ольга Ляхова є чемпіонкою Європейських ігор-2019 у командних змаганнях та гонці переслідування, віцечемпіонкою Європи-2014 у естафеті 4Х400 м та бронзовою медалісткою ЧЄ у бігу на 800 м.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb