На Львівщині помер 41-річний голова РДА

Сьогодні вночі у Львівській області раптово помер голова Яворівської райдержадміністрації Андрій Шумський

Про це повідомили в РДА. 

Андрієві Шумському був лише 41 рік. Він народився 24 листопада 1978 року у Львові. Вищу освіту здобув у Національному університеті "Львівська політехніка" за спеціальністю "колісні та гусеничні транспортні засоби", кваліфікація – спеціаліст інженер-механік. 

Перебував на посаді голови РДА від грудня 2019 року, перед тим був директором ПП "АМ-Груп", "Промбуд сервіс" та "Шато-плюс". Фахівець у деревообробній галузі та спеціаліст з екологічних проблем і проблем навколишнього середовища.

Відповідно до даних декларації, яку Шумський подавав як кандидат на посаду голови РДА, сума грошових активів декларанта і родини більш ніж у 10 разів перевищувала суму всіх їхніх доходів. 

На виборах до Верховної Ради 2019 року Андрій Шумський балотувався від партії "Слуга народу" у 122-му виборчому окрузі – Жовківський та Яворівський райони, проте програв кандидатові від "Самопомочі" Павлові Бакунцю. А під час президентських виборів був довіреною особою Зеленського в цьому окрузі. 

Причини смерті Шумського офіційно не повідомляють, проте, за інформацією місцевих ЗМІ, у нього був інфаркт. У померлого залишилася дружина та двоє дітей: син і донька.