На позиції загарбників у Лутугиному прибули танки і гаубиця,- СЦКК

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін зафіксувала в арсеналі підрозділів російсько-терористичних сил поблизу Луганська нові танки та гаубицю

Це прямо суперечить Мінським домовленостям, наголошує командування ООС у неділю, 12 липня 2020 року. Подробиці розповідає Еспресо.TV.

"У щоденному звіті СММ ОБСЄ від 10 липня 2020 року під час спостережного польоту БПЛА представників Місії зафіксував на території об'єкта поблизу непідконтрольного урядові України селища Лутугине Луганської області, одинадцять танків Т-64, а також 152 міліметрову самохідну гаубицю 2С5 "Гіацинт С", - зазначається у повідомленні.

Читайте також"Хтось із нізвідки". Як Зеленський уперто уникає називати Росію "окупантом", а її війська "загарбниками"

Також УС СЦКК наголошує, що окупанти продовжують нарощувати мінні поля в прямій близькості до ділянки розведення сил та засобів “Петрівське”.

Окрім цього, з метою приховування озброєння та військової техніки, російські окупанти зривають заплановані спостережні польоти Місії, шляхом обстрілів зі стрілецької зброї безпілотних літальних апаратів СММ ОБСЄ.

Читайте такожВіталій Портников: Кремлю потрібна тільки капітуляція України

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb