Чемпіон світу пообіцяв нокаутувати українського боксера

Чемпіон світу в середній вазі Джермалл Чарло зі США пригрозив нокаутувати українця Сергія Дерев'янченка, якщо відбудеться іхній поєдинок

Про це повідомляє BoxingNews24.

Володар титулу регулярного чемпіон світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) в середній вазі (до 72,6 кг) Джермалл Чарло назвав Сергія Дерев'янченка жорстким боксером, однак висловив впевненість, що завершить поєдинок з ним достроково.

"Дерев'янченко - жорсткий хлопець, зараз він перший номер в рейтингу. Саме це служить приводом для нашого бою. Я бачив, як він нокаутував багатьох суперників. Проти нього люди намагаються метушитися, потрапляють в пастку деякими хитрощами, які вони ніколи не бачили раніше. Але я не залишаю підсумок бою на розгляд суддів. Я спробую його нокаутувати. Я кращий нокаутер, ніж його противники. Вони шукали джеб, але у мене набагато більше ударів у арсеналі. Коли я збираю це разом, роблю все можливе, то нема про що турбуватися. Це буде розважальна ніч", - запевнив Чарло.

Водночас, він зауважив, що домовленість про бій з українцем ще не досягнута.

"Угода про поєдинок ще не повністю завершена. Поки просто йдуть переговори, і я мало що можу сказати з цього приводу. Які б там чутки до вас ні дійшли, я навіть не знаю, чи варто їм довіряти. Дерев'янченко - один з тих, хто перебуває у нас на радарі. Він - просто один з бійців, кандидатури яких ми обговорюємо, коли справа стосується рейтингу", - додав американський боксер.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb