Коли президент піддається на тиск терориста, це є свідченням, що ми не маємо професійних СБУ та МВС, - Княжицький про перемовини Зеленського з луцьким нападником

Нардеп фракції "Європейська Солідарність" Микола Княжицький заявив, що коли президент піддається на тиск терориста, це є свідченням повної бездарності всіх силових органів країни

Про це він заявив в ефірі програми Говорить Великий Львів на Еспресо.TV.

За словами нардепа, коли президент України Володимир Зеленський записав відео та вів перемовини з чоловіком, який захопив автобус у Луцьку, то він піддався на тиск нападника.

"Мене вразило це звернення президента. Воно показує всю недолугість того, у що перетворилась наша країна. Результат, коли президент піддається на тиск терориста, є свідченням того, що ми не маємо ані професійних СБУ, ані МВС. Я вважаю, що це свідчення повної бездарності всіх силових органів, а можливо, це бездарність заради піару. Бо у нас звикли, що якщо в нас сонечко світить, то завдяки Володимиру Олександровичу. Якщо шоу не відбувалося, то завдяки Володимиру Олександровичу. Гривню стримали – йому завдяки. Відпустили – йому завдяки. Тому що це єдиний спосіб піару. Хтось геніальний придумав такий недолугий піар, який виставляє президента країни в такому слабому світлі", - наголосив Княжицький.

За словами нардепа, Зеленський виглядає, як президент слабої, ні на що не здатної країни. Де немає ні СБУ, ні поліції, ні тих, хто за це відповідає.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb