У Львові за добу - дві ДТП з п'яними водіями: загинула пасажирка таксі

За минулу добу, 5 серпня, у Львові з вини нетверезих водіїв трапилося дві ДТП, одна людина, яка їхала в таксі, від отриманих травм загинула. У таксиста виявили наркотичне сп'яніння

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

У середу, 5 серпня, близько 20:00 на вул. Стуса у Львові автомобіль Kia Sportage в'їхав у автомобіль ВАЗ. Водій-винуватець мав ознаки сп'яніння і поїхав з місця події.

Інспектори завдяки небайдужому громадянину виявили автомобіль на вул. Угорській. Зі слів заявника, водій заховався у під'їзді на вул. Листопадній. 64-річний львів'янин мав ознаки алкогольного сп'яніння і прилад Drager це підтвердив. Результат - 2,54 проміле.

На чоловіка склали три протоколи: за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, за ст. 122-4 (Втеча з місця ДТП) КУпАП та за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Ще одна ДТП трапилася в населеному пункті Підрясне близько опівночі. Зіштовхнулися автомобілі Audi A6 та таксі Dacia Logan. У таксі постраждала пасажирка. В неї були численні травми, але її вдалося витягти з автомобіля, оскільки він будь-якої миті міг перекинутися. На жаль, жінка від отриманих травм померла в реанімації.

Водія Audi довелося шукати. Патрульні знайшли його в хащах неподалік. Обидва водії мали ознаки сп'яніння: водій таксі - наркотичного, а інший - алкогольного. Експертиза підтвердила, що водії перебували у стані сп'яніння. Причину та винуватця аварії встановлять слідчі.

Патрульна поліція закликає водіїв не сідати за кермо в нетверезому стані. За 7 місяців цього року на території Львівської області зареєстровали 359 ДТП саме через перебування водія у нетверезому стані. З них - 53 ДТП із травмованими, в яких загинуло 2 людини та травмовано 78 осіб.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb