"Фальшивка з радикально лівої мафії": Трамп розкритикував кандидатуру від Байдена на пост віце-президента

Президент США Дональд Трамп заявив, що здивований рішенням Джо Байдена вибрати Камалу Харріс кандидатом у віцепрезиденти країни

Відповідне відео під назвою "Радикально ліва Камала Харріс" Трамп опублікував у twitter.

На його думку, Байден обрав кандидата, що займає досить крайні ліві позиції. За словами Трампа, це може бути не дуже розумним кроком.

Очільник Білого дому назвав кандидатку у віце-президенти фальшивкою, а Байдена – найгіршим вибором для американців. 

"З Харріс в якості "політичної життєвої сили" Джо Байден передає контроль над нашою країною радикальної мафії з обіцянками підвищити податки, скоротити фінансування поліції, вбити робочі місця в енергетиці і відкрити наші кордони", – написав Трамп.

“Камала Харріс показала дуже-дуже слабкий результат на праймеріз. Вона здобула приблизно 2%, і витратила багато грошей, тож я був трохи здивований, що Джо Байден вибрав її. Я довго слідкував за нею, і був здивований. Вона проявила себе дуже слабко на праймеріз, і тепер вона обрана. Під час дебатів демократів вона говорила жахливі речі про сонного Джо (Байдена - ред.). І я думав, що він її не вибере. Подивимося, як це спрацює”, - сказав Дональд Трамп.

Крім того, господар Білого дому згадав, як 2018 року Камала Харріс критикувала кандидатуру Бретта Кавано, котрого президент висунув на посаду верховного судді.

"Так, як вона поводилась з тепер уже верховним суддею Кавано, - я це не скоро забуду ”, - зазначив американський лідер.

Раніше кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден оголосив ім'я свого кандидата на пост віце-президента - ним стала сенатор від штату Каліфорнія Камала Харріс.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb