Компанія “РОСАВА” нарощує продаж власної продукції

За 7 місяців 2020 року обсяг продажу сільськогосподарських шин до країн Європи зріс на 19%, а на внутрішньому ринку — до 43%

У непростий час вирування пандемії COVID-19 по всьому світу, єдиний вітчизняний виробник шин — компанія “РОСАВА” — змогла наростити продаж власної продукції. Так, за сім місяців 2020-го обсяг відвантажених до країн Європи сільськогосподарських шин зріс на 19%, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. А на внутрішньому ринку цей показник взагалі сягнув 43 відсотка.

“Шинний бізнес в світі зараз переживає не найкращий період. Практично всі бренди знизили масштаби виробництва і продажі по всім групам шин. Незважаючи на таку ситуацію, за 7 місяців 2020 року, наші результати нас приємно здивували.На ринку України продажі аграрних шин зросли на 43 відсотки. А відвантаження до країн Європи — на 19 відсотків. У нас чудове географічне розташування, у нас сучасний завод, чудовий асортимент продукції. Ці чинники, в першу чергу, і стали запорукою успіху”, - розповідає керівник PR-служби компанії “РОСАВА” Олена Мегедь.

 

Компанія взяла участь у щорічній міжнародній виставці Інтер-АГРО 2020. Тут традиційно особливу увагу приділили новинкам сільськогосподарської техніки та обладнанню. Для учасників та відвідувачів кращі зразки своєї продукції для аграріїв представила і “РОСАВА”. Це лінійка шин AgroS для тракторів та іншої техніки.

“Ми надійні, ми завжди в легкій доступності, швидко і оперативно виконуємо замовлення. Ми добре знаємо ринок сільськогосподарських шин. Розуміємо коли, які сезонні роботи проводяться. До них вчасно готуємося, і оперативно можемо відреагувати на будь-яку потребу ринку”, - - каже Олена Мегедь.

 

Шини “РОСАВА” залишаються лідерами на внутрішньому ринку, 30 відсотків — частка ринку по легковим шинам, та 28 - по шинам для агротехніки. Трохи більше половини покришок продається в Україні. Решта - на експортних ринках Європи, Америки, Австралії, Африки та Азії. Загалом, у 60-ти країнах світу.