"Мене неправильно зрозуміли", - Зеленський заявив, що не вважає Миколаїв бандитським містом

21 серпня, під час візиту до Миколаєва, Володимир Зеленський заперечив, що вважає Миколаїв бандитським містом

Про це Володимир Зеленський заявив на брифінгу, відповідаючи на питання журналістів, чи так само він вважає Миколаїв бандитським, як він сказав рік тому, під час його першої поїздки в область, передає "Укрінформ".

"Мене, можливо, неправильно зрозуміли. Я не хочу ображати Миколаївщину. Я пам'ятаю, починаючи з 90-х років, так називали бандитські міста. І я виріс в такому місті, де процвітав бандитизм, де в 90-ті розстрілювали людей на вулицях. Це був складний регіон. І на Донеччині таке було, і на Миколаївщині, і на Дніпропетровщині",  - пояснив президент.

Зеленський зазначив, що правоохоронці доповіли йому, що провели в Миколаєві серйозні операції, і ситуація покращилася.

Читайте також: Президент огірка і журналу “Мурзилка”. Що не так із піаром Володимира Зеленського?

"Чи все зроблено? Я впевнений, що ні. У цьому напрямку потрібно ще багато працювати. Тому Миколаїв - не бандитське місто, а дуже сонячне, завдяки не тільки погоді, але й людям", - зауважив Зеленський.

Президент також наголосив, що дуже хотів би, аби словосполучення "Миколаїв - місто корабелів" було не просто лозунгом, а наповнилося реальним змістом.

"Мені хочеться, щоб Миколаїв дійсно став містом відродження кораблебудування. З цього приводу - про море, про судноплавство, ми сьогодні будемо ще серйозно говорити. Плани великі", - додав Зеленський.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо