З ОРДЛО передають про 45 нових хворих на COVID-19 і трьох померлих

За минулу добу в окремих тимчасово окупованих районах Донецької області виявлено 45 хворих коронавірусом. Ще троє заражених у попередній період померли - жінка у віці 81 року і двоє чоловіків у віці 63 і 77 років

Про це заявили в "мінохоронздоров'я" терористичного угруповання "ДНР", повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Новости Донбасса.

Зазначається, що усі нові пацієнти - з кола осіб, які контактували з тими, хто захворів раніше. Серед них - 11 медпрацівників.

Станом на 10:00 суботи, 22 серпня 2020 року, угрупування загалом визнає 2292 випадків COVID-19. З них виписано - 1125 осіб, летальних випадків - 127.

Офіційних даних про ситуацію з поширенням коронавируса на окупованих територіях немає.

Нагадаємо, станом на ранок суботи, 22 серпня 2020 року, на усій підконтрольній Україні території нараховувалося 2 328 нових підтверджених випадків зараження коронавірусом. Наразі це абсолютний рекорд від початку пандемії.

При цьому найвищі темпи поширення коронавірусної інфекції фіксувалися у Харківській, Одеській, Чернівецькій та Тернопільській областях. За останню добу там виявлено понад 200 нових заражень у кожного з названих регіонів.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb