У віцепрем'єрки Молдови та радника прем'єра виявили коронавірус

У Молдові підтвердили коронавірусну інфекцію у віцепрем’єр-міністра з питань реінтеграції та у радника прем’єр-міністра країни

Про це повідомляє NewsMaker, передає РБК-Україна.

Радник прем'єр-міністра Молдови, гендиректор агентства міжетнічних відносин Микола Радіца в соцмережі написав, що коронавірус у нього виявили ще 25 днів тому. І він дотепер перебуває у реанімації.

"Сьогодні я дихаю через кисневу маску, щоб компенсувати обсяг повітря в легенях... На жаль, захворіла вся моя сім'я. З тих пір, як я вийшов з коми, я не знаю про них нічого, оскільки ми лежимо в різних лікарнях. Будьте обережні, користуйтеся антисептиками, все це допомагає, утримуйтеся від відвідування місць, в яких можна заразитися. Вірус руйнівний!" - написав Радіца у Facebook.

Трохи раніше в Бюро реінтеграції повідомили, що коронавірус виявили у віце-прем'єрки з реінтеграції Крістіни Леснік. Наразі вона проходить лікування вдома.

Радник прем'єр-міністра зі зв'язків з громадськістю Борис Харі втім, заявив, що уряд не піде не карантин, оскільки "спалаху коронавірусу немає". 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb