Справа Шеремета: нардепа Іонову не пускають на засідання комісії щодо нібито підроблених експертиз

31 серпня нардепа від фракції "ЄС" Марію Іонову не пропустили на засідання Центральної експертно-кваліфікаційної комісії, де відбувається розгляд скарг на експертів з питань порівняння відео з "психології ходи"

Про це повідомив адвокат Леонід Маслов у Facebook.

"Прямо зараз народного депутата України Марію Іонову не пустили в Мін'юст на засідання Центральної експертно-кваліфікаційної комісії де відбувається розгляд скарг на так званих "експертів-психологів" з питань поріявняння відео з "психології ходи", - розповів адвокат.

Сама депутатка назвала її недопуск як депутата на засідання щодоскарг на експертів у справі Шеремета  "повною вакханалією".

Читайте також: На авторів експертиз щодо причетності Дугарь, Антоненка та Кузьменко до вбивства Шеремета відкрили дисциплінарні провадження, - адвокат

31 серпня Центральна експертно-кваліфікаційна комісія розглядає скарги на експертів Ірхіна та Семенця, - авторів експертиз, що нібито доводять причетність Яни Дугарь, Андрія Антоненка та Юлії Кузьменко до організації вбивства журналіста.

Адвокат нагадав, що недопуск народного депутата діючого скликання за пред'явленням посвідчення заборонено законом.

Нагадаємо, адвокати підозрюваних у справі Шеремета заявили, що всі експертизи проведено з порушеннями, а відтак їх не можна розглядати, як докази.