Стрілянина на Київщині: поліція встановила 22 фігуранти конфлікту, серед них росіяни

За повідомленням поліції, персонал кафе, поблизу якого відбулась стрілянина між місцевими та приїжджими в місті Українка, приховав сліди злочину

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

2 вересня о 19 годині в кафе поблизу берега Дніпра в місті Українка сталася стрілянина.

Група невідомих приїхала на автівках із Києва до кафе. Мж місцевими та приїжджими виник конфлікт, який переріс у стрілянину з травматичної зброї. У відповідь на це місцеві застосували мисливську зброю.

Всього пролунало до 10 пострілів. Про це місцеві мешканці о 19.15 повідомили до поліції. Наряди груп реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво Обухівського відділу поліції були на місці події вже за 20 хвилин.

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів, аналізу відеозаписів та показів свідків поліцейські встановили, що до вчинення хуліганських дій причетні 15 місцевих жителів та 7 приїжджих осіб зі столиці, у томі числі - і громадяни Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначають, шо учасники конфлікту і персонал кафе зробили все можливе, щоби приховати цей злочин: змінили обстановку, позбирали гільзи та знищили сліди.

Відео стрілянини: