На Миколаївщині звільнили начальника пожежної частини за розклеювання агіток "Слуги народу", - ОПОРА

У ДСНС заявили, що звільнили начальника пожежної частини № 17, якого задіяли у розміщенні агітаційних матеріалів партії "Слуга народу"

Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

20 серпня журналісти миколаївського видання "НикВести" оприлюднили, як пожежники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини у селищі Казанка розклеювали політичну рекламу на користь політичної партії "Слуга народу".

Читайте також: "Мають ознаки зловживання адмінресурсом": КВУ заявив, що Зеленський використовує службові поїздки для агітації за партію "Слуга народу"

"21 серпня ОПОРА направила звернення до Головного управління ДСНС у Миколаївській області щодо перевірки даних фактів та надання їм правової оцінки. 25 серпня ОПОРА отримала відповідь на своє звернення від т. в. о. начальника Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Миколи Панасенка. Він повідомив, що призначено службове розслідування з метою повного з’ясування причин та обставин цього випадку та пообіцяв додатково поінформувати про підсумки розслідування", - відзначили в ОПОРІ.

Читайте також: "Будівництво мостів не відноситься до компетенції президента", - Комітет виборців повторно звинуватив Зеленського у агітації на користь "Слуги народу"

16 вересня Громадянська мережа ОПОРА отримала листа від заступника начальника Головного управління ДСНС України в Миколаївській області Олександра Озерного, в якому повідомляється, що за порушення вимог Кодексу цивільного захисту начальника 17-ї державної пожежно-рятувальної частини притягнуто до дисциплінарної відповідальності та звільнено з займаної посади.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо