Миколаївська ОДА рекомендує звільнити директора лікарні, де жінку змушували забрати ампутовані ноги її чоловіка

Комісія управління охорони здоров’я Миколаївської ОДА рекомендуватиме звільнити з роботи директора КНП "Новобузька ЦРЛ" через те, що там не дотримуються вимог поводження з медичними відходами

Про це повідомляє Миколаївська ОДА.

"Управлінням охорони здоров’я облдержадміністрації проведено перевірку КНП "Новобузька центральна районна лікарня» з приводу виконання вимог наказу МОЗ Украіїни від 08.06.2015 № 325 "Про затвердження Державних санітарно-протиепідемічних правил і норм щодо поводження з медичними відходами". Встановлено, що закладом не дотримуються вимоги зазначеного наказу в частині поводження з медичними відходами. Як результат - родичам пацієнта було видано ампутовані дві нижні кінцівки, які віднесено до епідемічно небезпечних медичних відходів", - йдеться у повідомленні.

Миколаївська ОДА додала, що, враховуючи висновки комісії, підготовлено лист до виконувача функцій і повноважень голови ОДА, заступника голови ОДА Олександра Трайтлі з проханням направити рекомендації Новобузькій райдержадміністрації, на яку покладено функції прийняття та звільнення з роботи директора КНП "Новобузька ЦРЛ" щодо розгляду питання відповідності його займаній посаді.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо