"Історія, яка вигадана від самого початку до кінця", - Єрмак про скандал з "вагнерівцями"

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак назвав "вигаданою" історію про спецоперацію із затриманням бойовиків ПВК "Вагнер", яку планували українські спецслужби

Про це він заявив ввечері у п'ятницю, 18 вересня 2019 року, в прямому етері програми Савіка Шустера на одному з телеканалів, передає Еспресо.TV з посиланням на ZN.ua.

"Детективна історія, яка вигадана від самого початку до кінця. Взяти кілька фактів з реальності, додати художні вигадки, і вийшла масштабна історія, яка дійсно вражає", - наголосив посадовець.

Єрмак наголосив, що ця історія була б "смішною, але коли це стосується питань національної безпеки - це зовсім не смішно".

Читайте також10 фактів із життя Андрія Єрмака

"Мені здається, що, якщо коментувати це, то упродовж усієї війни, з самого її початку, розвідка та інші органи почали документувати людей, які беруть участь у війні проти України, які вбивали наших воїнів. Це триває до сьогоднішнього дня. І саме факти цього документування були злиті в ЗМІ", - вважає голова ОПУ.

Єрмак додав, що це завдало дуже серйозного удару, оскільки після інциденту їм стало набагато складніше виконувати таку роботу.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо